+31 (0)6-19 58 28 89   info@moklus.nl

Mogelijkheden

Van nieuwbouw tot renovatie, particulier of bedrijf; spack/airless spuiten is dé oplossing. Het is snel, goedkoop en geeft een prachtig resultaat. Bij Moklus hebben wij al jaren ervaring en werken enkel met de beste materialen.

Het afplakken en beschermen van uw interieur kan door ons worden gedaan maar u mag het ook zelf doen.

Spack spuiten

Voordat wij spack spuiten is het nodig de ondergrond schoon te maken, vrij van nicotinevlekken, lijmresten en vochtplekken. Zorg ook dat de ruimte vrij van fijn stof is, dit zal zich op de muur nestelen en onder het spack gaan zitten. Spack zal enige ongelijkheden in uw muur camoufleren.

Afhankelijk van de luchtvochtigheid en temperatuur is spack na ca. 2 dagen nagenoeg droog. Na deze droogperiode is het noodzaak goed te ventileren om eventuele vochtproblemen tegen te gaan.

Bij spack spuiten heeft u keuze uit drie verschillende soorten korreldiktes en het is mogelijk in elke kleur te spuiten.

Spack op een rijtje:

  • Snel, goedkoop en makkelijk.
  • Alle kleuren mogelijk
  • Drie verschilende korreldiktes

Kortom, een slimme keuze in elke situatie!

Airless spuiten

Bij Airless spuiten wordt de latex onder hoge druk op de muur gespoten, zo krijgt u een streeploos resultaat en gaat het dubbel zo snel als normaal schilderwerk. Oud spachtel- of spackwerk kan overspoten worden zonder verlies van structuur.

Alle kleuren kunnen gespoten worden, wij spuiten o.a. met Sikkens, Sigma, Flexa.

Airless op een rijtje:

  • Alle kleuren mogelijk
  • Beter en sneller dan traditioneel schilderwerk
  • Oude structuren overspuiten zonder verlies van structuur
  • Voor meer informatie kunt u altijd mailen of bellen, zie onze contactpagina.

Over Moklus

Moklus is gespecialiseerd in het spuiten van spack en airless spuiten. Spackspuiten wordt tegenwoordig veel toegepast in nieuwbouw woningen en renovaties, het is een goedkope oplossing en geeft een prachtig eindresultaat.

Schilderwerk

Uiteraard kunt u bij Moklus ook terecht voor alle soorten schilderwerk zoals kozijnen, deuren, radiatoren en alle soorten hout.